Hotely Lignano

Dovolenka Lignano » Hotely

Lignano Hotel Columbus Talianske letovisko Lignano môžeme považovať skôr za apartmánové než hotelové. Rozhodne disponuje väčším počtom lôžok apartmánových, než hotelových. Typológia ubytovania je základná charakteristika dovolenkového strediska. Ak by sme porovnali Lignano s najsilnejšími susedmi na severnom Jadrane - Bibione a Lido di Jesolo, môžeme k všetkým trom uviesť určité porovnávacie parametre. Tie často zavážia pri výbere dovolenky. Veľkosťou sú Lignano, Bibione a Lido di Jesolo približne rovnaké. Kľudne znesú prívlastok "obrie" letoviská. Dĺžka pláží sa v každom pohybuje okolo 10km. Pomer hotelov k apartmánom vyznieva najlepšie pre Lido di Jesolo. V Lignano a Bibione jasne prevládajú apartmány. Prevládajúci typ ubytovania formuje klientelu, ktorá svojimi nárokmi a požiadavkami ovplyvňuje ráz strediska.


HOTELY LIGNANO -ToP-TiP- ONLINE REZERVÁCIA UBYTOVANIA

Hotel Bristol Lignano   Hotel Mediterraneo Lignano   Hotel Martini Lignano   Hotel Marina Uno Lignano   Hotel Meridianus Lignano
  Hotel Bristol ****   Mediterraneo ***  Hotel Martini ***   Marina Uno ****   Meridianus ****
celú ponuku ubytovania (190+ objektov) v stredisku Lignano si môže prezrieť:

ubytovanie Lignano
Hotely v Lignano patria väčšinou do strednej kategórie, prevládajú troj hviezdičkové, ale aj kapacita pre náročnejšiu klientelu je dostatočná. Do najnovšej aktuálnej ponuky pre nastávajúcu dovolenkovú sezónu v Taliansku sme do sekcie dovolenka Lignano zaradili približne desiatku osvedčených hotelov popri stovke apartmánových zariadení, to činí len asi 10% hotelového ubytovania proti obrovskému počtu apartmánov, rezidencií, víl a bungalovov. Do vašej pozornosti odporúčame vyššie uvedené hotely Lignano, ktoré preverili naši zákazníci.

Napriek vysokej miere podobnosti spomínaných stredísk severného Talianska majú všetky tri odlišnú atmosféru. Lignano v svojej centrálnej časti ponúka veľké množstvo hotelových kapacít, zatiaľ čo okrajové časti (najmä západ strediska) osídľuje apartmánová klientela. Tento jav sa odzrkadľuje v infraštruktúre, obchodoch, gastronomických a zábavných podnikoch, ale aj vo vybavenosti pláží a úrovni plážového servisu. Bibione má zo spomínanej trojice najnižšiu vybavenosť, Lido di Jesolo najvyššiu. Lignano je akousi zlatou strednou cestou. Hotely z nášho TiP-ToP výberu - stručný popis:

HOTEL BRISTOL ****


štvor hviezdový hotel Bristol sa nachádza v centre Lignano Sabbiadoro na plážovej promenáde Lungomare Trieste, v blízkosti obchodov a reštaurácií, plážový servis je zahrnutý v cene služieb ubytovania, hotel má súkromnú pláž, vlastný bazén, klimatizované izby s Wi-Fi pripojením, parkovisko do vyčerpania kapacity.
V cene:
• ubytovanie s polpenziou
• využívanie bazénu
• plážový servis
• telefonická asistenčná služba
• poistenie úpadku CK

HOTEL MEDITERRANEO ***


troj hviezdičkový hotel Mediterraneo sa nachádza v časti Pineta, asi 300m od centra a nákupnej zóny. Lignano Sabbiadoro centrum je vzdialené približne 3km, piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora cca 120m od hotela. Plážový servis (1 slnečník + 2 kreslá) v cene. Hotelové izby sú klimatizované, hotel má vlastný bazén, akcia - 1.dieťa do 5 rokov zdarma. Parkovisko do vyčerpania kapacity parkovacích miest. Malé zviera povolené.
V cene:
• ubytovanie s raňajkami
• klimatizácia
• trezor na izbe
• využívanie bazénu
• plážový servis
• pripojenie na internet v hotelovej hale
• telef. asistenčná služba
• poistenie úpadku CK

HOTEL MARTINI ***


troj hviezdičkový rodinne spravovaný hotel Martini sa nachádza na miestne s množstvom zelene v prevažne vilovej časti Lignano Pineta, pár minút peši od pláže. Nedávno renovovaný hotel ladený moderne ponúka vlastný bazén, plážový servis v cene, klimatizované izby, internetové pripojenie, garáž. Najbližšie obchody a reštaurácie asi 200m.
V cene:
• ubytovanie s polpenziou
• využívanie bazénu
• plážový servis
• telefonická asistenčná služba
• poistenie úpadku CK

HOTEL MARINA UNO ****


sa nachádza v oblasti Lignano Riviera, v prostredí zelene, v blízkosti prístavu Marina Uno. Od piesočnatej pláže je vzdialený asi 400m, hotel má súkromnú pláž, plážový servis je v cene, k dispozícií slnečník + 2 plážové ležadlá. Hotel Marina Uno má vlastný bazén, nápoje sú v cene, internetové pripojenie, 1.dieťa do 6 rokov je zdarma, malé zvieratá sú povolené.
• ubytovanie s polpenziou
• využívanie bazénu
• plážový servis
• telefonická asistenčná služba
• poistenie úpadku CK
• nápoje k jedlám
• delegátske služby

HOTEL MERIDIANUS ****


štvor hviezdový hotel Meridianus sa nachádza uprostred zelene v časti Riviera. Obklopený parkom 5.000m2 leží v blízkosti termálnych kúpeľov. Reštaurácie sú vzdialené 400m, obchody 800m, zastávka miestnej dopravy 30m. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza 150m od hotela. Ponuka Light All Inclusive, deti do 4 rokov zdarma, bazén, plážový servis, Wi-fi pripojenie, mini klub, malé zviera povolené, parkovisko.
V cene:
• ubytovanie s light all inslusive na 7 nocí
• využívanie bazénu
• plážový servis (1 slnečník + 2 kreslá / izba)
• klimatizácia
• wi-fi pripojenie na internet
• telefonická asistenčná služba
• poistenie úpadku CK

Čo je light all inslusive ?
Hotel Meridianus pojmom "light all inclusive" ponúka: raňajky formou bufetu, 3-chodové servírované obedy s možnosťou výberu z 3 menu, šalátový a dezertový bufet, 3-chodové servírované večere s možnosťou výberu z 3 menu, predjedlový, šalátový a dezertový bufet. Nápoje počas dňa v bare pri bazéne v čase 09,30 – 19,00 hod čapované nealko a pivo, stolové víno a voda a v reštaurácii čapované pivo, stolové víno a voda. Na vyžiadanie možnosť stravy pre celiatikov. Možnosť redukcie na polpenziu (bez nápojov) alebo raňajky.

Hotelové ubytovanie - výhody
Hotely ponúkajú väčší balík služieb. Dovolenku si lepšie vychutnáte, venujete sa iba aktivitám spojeným so športovaním, odpočinkom, turistikou, kúpaním, proste robíte len to, za čím ste vycestovali. Nestrácate čas nakupovaním a prípravou jedál, stravujete sa v hetelovej reštaurácii, všetko pekne naservírované hotové. Nestrácate čas upratovaním, umývaním riadov, zametaním, čistením toalety a kúpeľne. V hotelovej izbe nájdete vždy všetko pekne čisté a na mieste. Istá odborná štúdia naznačuje, že hotelový hosť získa až 1/3 aktívneho denného času naviac proti apartmánovému hosťovi. Za to sa asi oplatí priplatiť si, alebo nie ? Ak nesúhlasíte s týmto názorom, asi vám viac vyhovuje apartmánové ubytovanie, preto rýchle šup na -› apartmány Lignano



Lignano Hotel Marin
dovolenka Hotel Pelikan
Hotel Bellavista Lignano
Hotel Garni
Hotel Italia Palace Lignano




Obsah článku:
Hotely Lignano charakteristika a typológia ubytovania, porovnanie troch najväčších stredísk na severe Talianska, kde čo prevláda, či hotely či apartmány, kategórie hotelov, orientačné ceny ubytovania, top-tipy klienti. Reny Travel cestovka na hotely v Lignano, umiestnenie na mape, affiliate program, odkazy na online predaj.
Blog:
dovolenka Lignano Taliansko trasa mapa more pláže Lignano dovolenka letovisko ubytovanie hotely apartmány last minute fotogaléria Benátky zábava Friuli Rím letenky počasie kontakt spolupráca bloguje napísali blog dovolenka Lignano.
Kľúčové slová:
Hotely Lignano - booking, objednávka, online rezervácia, apartmány, rezidencie, vilky, bungalovy, all inclusive dovolenka Lignano, polpenzia, plná penzia stravovanie, balkón s výhľadom na more, hotelová izba, recepcia hotelová, parkovisko, garáže, klimatizácia, lôžko, bazén, bar, bežné sprepitné, internetové pripojenie.



1 komentár:

  1. Jaro Malatinský27. mája 2014 o 10:56

    Som hotelový hosť, k dovolenke potrebujem pohodlie a servis. Nezáleží tak na veľkosti izby, aj tak som celé dni vonku pri mori, na pláži, po pamiatkách a podobne. Potrpím si na stravu, ale nechcem pri jej príprave stráviť dovolenku. Som sám a variť pre jedného je otrava. Aj doma si rád zájdem do reštaurácie, kde je príjemná spoločnosť. Najväčšia výhoda hotelov pre nás "osamelých" či "nezadaných", ako nás odborne nazývajú v cestovkách, je spoločnosť. Až keď človek ostane sám pochopí, aký je tvor spoločenský.

    Inak pekne je aj v Lignane, ale juh Talianska (Amalfi, Ischia, Sicília) to sú moje srdcovky

    OdpovedaťOdstrániť