Apartmány Lignano

Dovolenka Lignano » Apartmány

luxusná rezidencia apartmány Lignano Ak uprednostňujete voľnosť, dostatok obytného priestoru aj na dovolenke i za cenu upratovania, možno aj vlastného varenia a iných povinností, potom je dovolenka Lignano ideálna voľba pre vaše letné prázdniny pri mori. Apartmány Lignano preslávili aj za hranicami Talianska, prázdninuje tu asi celá Európa. Na stránke hotely Lignano uvádzam odhad typológie stredísk severného Jadranu, kde z trojice Bibione, Jesolo, Lignano, vyznieva posledne menované stredisko, ako zlatá stredná cesta, pokiaľ hodnotíme vybavenosť a infraštruktúru strediska. Odhaduje sa pomer lôžok hotely : apartmány 1:10. Lignano má obrovské rezidenčné domy i malé domčeky, bungalovy a vilky. Úroveň ubytovania v Lignane hodnotím vysoko. Moderné, čisté, priestranné, účelné ... to sa dá povedať o väčšine apartmánov v Lignane. Ak mám vybrať topky:


APARTMÁNY LIGNANO -ToP-TiP- REZERVÁCIA UBYTOVANIA

Villaggio TAMERICI Lignano   Apartmány SUN BEACH Lignano   Apartmány SKY RESIDENCE Lignano   Rezidencia MONICA Lignano   Villa SABRINA Lignano
  Villaggio TAMERICI   Apt. SUN BEACH   Apartmány SKY   Rezidencia MONICA   Villa SABRINA
celú ponuku ubytovania (190+ objektov) v stredisku Lignano si môže prezrieť:

ubytovanie Lignano

Kategória apartmánového ubytovania v Lignano vykazuje štatistický stred až jemne nad taianskym priemerom. Úroveň apartmánov je všeobecne slušná (mám na mysli celkovú charakteristiku). V letovisku sa samozrejme nachádzajú všetky kategórie apartmánového ubytovania od najednoduchších izieb až po exkluzívne apartmány. Pomer cena / výkon je slušný avšak z roka na rok sa mení. Miestni ubytovatelia citlivo a úspešne reagujú na cenové výzvy z okolia. Hladinu cien sa snažia udržiavať na ideálnej úrovni, aby stredisko bolo vždy naplnené hosťami, zároveň aby všetci miestni dobre zarobili.

Nepredané lôžka sú nežiadúce, ale nie za cenu cenových pokrivení a zľavovej histérie, ktorá sa rozmáha celou Európou. Žiadne masové lastminute výpredaje Lignana z dôvodu nadsadených cien, alebo nezaujímavosti destinácie, či podradnosti ubytovania sa v Lignane nekonajú. Občas sa objaví nejaká lastminute ponuka, asi aby sa svet nepohoršoval. V skutočnosti sa nejedná o neschopnosť vypredať miestnu kapacitu ubytovania, ale skôr o prezentáciu niektorých agentúr z oblasti cestovného ruchu v rámci konkurenčného marketingu. Lignano je veľmi slušne organizované letovisko. Nečudo, veď je vlajkovou loďou regiónu Friuli Venezia Giulia. Venuje sa mu primeraná starostlivosť od všetkých zainteresovaných strán, počnúc štátnou správou, regionálnymi štruktúrami až po podnikateľskú sféru. Potom cestovný ruch funguje a prosperuje.

Prečo práve tento ToP-5 výber apartmány Lignano ?

Apartmány Tamerici - blízko pláže, úplne nový komplex s novým vybavením, plážový servis v cene, bazén, umývačka riadu, pračka, vlastná záhradka s grilom
Apartmány Sun Beach - v centrálnej časti oproti pláži, veľmi pekné apartmány.
Apartmány Sky - apartmány až pre 8 osôb, moderné, nedávno postavené blízko pláže, dostatočná ubytovacia kapacita sa však rýchle míňa.
Apartmány Monica - moderné a výborne vybavené apartmány Monica, s wifi, plážovým servisom, neďaleko pláže a centra Lignano.
Apartmány Sabrina - jedinečné ubytovanie nielen v Lignano, ale asi vôbec na severe Talianska, samostatná vila s jediným apartmánom pre max 9 osôb s vlastným bazénom, záhradou, grilom

tipy klienti
top cestovka
umiestnenie na g-mape
ubytovanie apartmán
prenájom apartmánu na dlhú dobu
affiliate
odkaz na online
booking pobyt
objednávka dovolenka Lignano v lete
rezervácia zájazdu
mono
bilo
trilo
rezidencia
vilky
bungalovy
all inclusive
polpenzia
plná penzia
stravovanie
balkón
hotelová izba
recepcia
parkovisko
klimatizácia
vybavenosť kuchynky
lôžko
bazén
bar
sprepitné.

apartmány Terra Mare
apartmány Olimpo Lignano
apartmány La Torre Lignano
apartmány Bianco Nero Lignano
apartmány Condominio Italia Lignano




Obsah článku:
Apartmány Lignano používa z hotelových popisov tie časti, ktoré platia pre apartmány Lignano, napr. typológia charakteristika severného Jadranu, porovnanie troch najsilnejších konkurentov - prímorských letovísk na severe Talianska Bibione, Lignano, Lido di Jesolo. V Lignane prevládajú apartmány, hotely sú vo výraznej menšine, odhady počtu lôžok 1:10. Kategória apartmánov slušná stredná až jemne vyššia (celkový priemer). V letovisku sa nachádzajú aj exkluzívne apartmány. Pomer cena / výkon je prijateľný. Hladina cien sa odvíja od reálneho stavu na trhu, stredisko sa darí napĺňať hosťami. Žiadne masové lastminute výpredaje v Lignane nerobia. Veľmi slušne organizované stredisko, je vlajkovou loďou Friuli Venezia Giulia. Venuje sa mu vysoká starostlivosť všetkých zainteresovaných. .
Blog:
dovolenka Lignano Taliansko trasa mapa more pláže Lignano dovolenka letovisko ubytovanie hotely apartmány last minute fotogaléria Benátky zábava Friuli Rím letenky počasie kontakt spolupráca bloguje napísali blog dovolenka Lignano.
Kľúčové slová:
Apartmány Lignano _ _ _.



1 komentár:

  1. A. Horvátová27. mája 2014 o 8:50

    Jazdíme do Lignana už niekoľko rokov, vždy sa tešíme na návrat. Ako keď vám uplynie rok, lebo prišli Vianoce. Naša rodina počítame dovolenky v Lignane. Sprvoti sme brali ubytovanie podľa toho, čo nám cestovky núkali. Neskôr sme už mali vlastné požiadavky, vedeli sme že to musí byť časť Sabbiadoro, najlepšie úplne v cípe, kde je prístav a voľné pláže. Máme psa a ten si to pri mori neskutočne užíva, asi je po nás. Väčšinu uvádzaných apartmánov sme vyskúšali na vlastnej koži. Sú kvalitné, Apartmány Mare, Apartmány Sky aj apartmány Suny Beach v Lignano Sabbiadoro môžeme vrelo odporúčať.
    Rodina Horvátová z Košíc
    P.S. pozdravujeme pani Formánkovú, všetko dobré ;)

    OdpovedaťOdstrániť